ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής για μείωση, αύξηση ή και συντήρηση του βάρους. Για κάθε άτομο, ξεχωριστά, λαμβάνεται ιστορικό που αφορά στις διατροφικές συνήθειες και προτιμήσεις, στις προηγούμενες διατροφικές προσπάθειες, στην κατάσταση της υγείας και στον τρόπο ζωής. Τα προγράμματα διατροφής απευθύνονται σε υγιείς, αλλά και σε άτομα με παθήσεις, όλων των ηλικιών και σταδίων ζωής.

​Τα διαιτολόγια είναι αυστηρώς προσωπικά και σχεδιασμένα, ώστε να συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής και τις ανάγκες του κάθε ατόμου.


Ανάλυση σύστασης σώματος

-    Βάρος

-    Δείκτης BMI

-    BMR (Εκτίμηση)

-    Ποσοστό Λίπους

-    Λιπώδης Μάζα (λίπος σε κιλά)

-    Άλιπη Μάζα

-    Συνολικά Υγρά Σώματος

-    Επιθυμητό Εύρος Σωματικού Λίπους

-    Τμηματική ανάλυση


Η Τμηματική Ανάλυση μάς δίνει τιμές όπως Λίπος (%), Λιπώδης Μάζα (kg), Άλιπη Μάζα (kg) και Προβλεπόμενη Μυϊκή Μάζα(kg), για τα παρακάτω επιμέρους τμήματα:

-    Δεξί Χέρι

-    Δεξί Πόδι

-    Αριστερό Χέρι

-    Αριστερό Πόδι

-    Κορμός

Μέτρηση βασικού μεταβολισμού

Το Fitmate μάς επιτρέπει να εκτελέσουμε το τεστ του Μεταβολικού Ρυθμού Ηρεμίας (RMR) εύκολα, γρήγορα και με μεγάλη ακρίβεια. Ο εξεταζόμενος ξαπλώνει ήρεμος σε μία πολυθρόνα για 10-15 λεπτά και αναπνέει μέσα από μία μάσκα.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο γίνεται η μέτρηση του βασικού μεταβολισμού είναι ο σχεδιασμός ενός εξατομικευμένου προγράμματος ελέγχου βάρους, με βάση το μεταβολισμό του εξεταζόμενου. Το Fitmate περιλαμβάνει ένα ισχυρό, εύχρηστο πρόγραμμα για τον καθορισμό του ιδανικού προγράμματος απώλειας βάρους, βασισμένο στην ιδανική ημερήσια θερμιδική πρόσληψη και στο επίπεδο άσκησης.